Gîtes Le Vieux Manoir

Samuel & Louise De Jong

Lieu dit Bouloc

82150 Valeilles

Tarn et Garonne

France

levieuxmanoirvaleilles@gmail.com

+33604463686

+31653249548

+31640541758

 

Siret: 84445210200016

RCS numéro: 844452102

RCS Montauban

Algemene voorwaarden

De huur vindt rechtstreeks plaats onder de volgende algemene voorwaarden:

 

De huurder verklaart het gehuurde persoonlijk te betrekken, het te bewonen als 'goede huisvader' en het goed te onderhouden.

Alle apparaten zijn in werking; klachten die worden ingediend langer dan 24 uur na aankomst in het gehuurde, worden niet geaccepteerd. Reparaties die nodig zijn als gevolg van schade, veroorzaakt door nalatigheid of slecht gebruik van het gehuurde, komen voor kosten van de huurder. Ook ziet de huurder erop toe om geen overlast in de buurt te veroorzaken. 

Het gehuurde wordt gemeubileerd verhuurd en is voorzien van keukengerei, vaatwerk, glazen, dekbedden, kussens, linnengoed zoals beschreven bij elke gîte afzonderlijk op deze website. Indien nodig is de verhuurder gerechtigd om bij vertrek van de huurder een bedrag voor schoonmaak van het gehuurde in rekening te brengen, evenals een bedrag voor de waarde van voorwerpen, meubels of materialen die zijn gebroken, vervuild, vernield of beschadigd en die voorwerpen die tijdens de huur anders zijn gebruikt dan waarvoor ze bedoeld zijn, de prijs van het reinigen van vervuilde bedden, linnengoed, een vergoeding voor elke vorm van beschadiging van gordijnen, behang, plafonds, ramen bedden etc. 

De huurder geeft aan verzekerd te zijn tegen de Wettelijke Aansprakelijkheid die gepaard gaat met huur (brand- en waterschade). In geval van niet verzekerd zijn is de huurder aansprakelijk voor de kosten van de schade en rente over deze kosten. De huurder is verplicht de verhuurder binnen 12 uur te waarschuwen in geval van schade in het gebouw. De huurder mag de verhuurder de toegang tot het verhuurde niet weigeren als de huurder of zijn vertegenwoordiger erom verzoekt.

Annuleringsvoorwaarden

 

De partijen komen de volgende annuleringsvoorwaarden overeen:

 

Bij annulering van de overeenkomst is de huurder de annuleringskosten verschuldigd die afhankelijk zijn van het moment van annulering. Annulering dient schriftelijk plaats te vinden. De hoogte van de annuleringskosten is als volgt.

 

Tot de 90e dag van aankomst dag                          30% van de huursom (Aanbetaling)

Vanaf de 90e dag voor de aankomst dag          100% van de huursom 

 

Wij adviseren u voor een reis-en annuleringsverzekering zorg te dragen!